Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Tisztelt Tagjaink!

Egy fontos dokumentumot írtunk alá 2009 november 19-én  DMK Igazgatójával. A Házirend-ben szabályoztuk a két Fél a Déryné Művelődési Központ és a Társadalmi szervek a Honvéd Jász Kaszinó Kulturális Egyesület és a Társadalmi Szervek Nyugállományú Tagjainak Klubja együttes tevékenységét az épületben.

 

 

HÁZIREND

 

 

1./ Ezen Házirend érvényes a Jászberény Bercsényi út 27 szám (Jászberény város tulajdonában lévő) ingatlan felső részének a Déryné MK és a Társadalmi szervek (HJKKE valamint a FSZNYTK) által közösen használt helyiségeire (belső-, külső folyosó, előtér, férfi-, női mosdók, udvar, járdák)

2./ A Házirendet a két Fél (DMK, és a Társadalmi Szervek) magára nézve kötelező érvényűnek tartja.

3./ A Felek (megbízottjaik útján) kölcsönösen tájékoztatják egymást rendezvényeikről, programjaikról, minden hónap utólsó hetében a következő hónapról. A Felek kölcsönösen tiszteletben tartják a másik által szervezett programokat, azokat nem zavarják. Ütközés esetén kölcsönösen keresik a megoldást.

Csak olyan rendezvényeket tartanak, amelyek nem gátolják a másik Fél tevékenységét.

4./ A Felek vállalják, hogy a közösen használt helyiségek állapotára vigyáznak, azok tisztaságát megóvják, fenntartják, hogy a másik Fél bármikor használható állapotban találja.  A közös helyiségekben okozott károkat, a rendezvényt tartó Fél köteles saját költségén megtéríteni és az eredeti állapotot a legrövidebb időn belül helyreállítatni.

A Felek vállalják, hogy a közös helyiségeket az igénybe vétel után  kitakarítják / ha indokolt közvetlenül a rendezvény után, de mindenképpen olyan időpontban /, hogy a másik fél számára használható állapotba kerüljön, tevékenységét ne akadályozza. A mosdókban használatos eszközöket (szappan, törülköző, WC. papír, illatosító, fertőtlenítő.) együttesen biztosítják az igénybevétel arányában.  A közös helyiségek nagytakarítását a Felek közösen végzik.

5./ A  közös használatú terekben szükséges javítási-, karbantartási-, felszerelési anyagokat, ill azok pótlását / égők, zárak, Wc tartozékok, csapok, lábtörlők stb./ a DMK biztosítja.

Az észlelt hiányosságokról Felek tájékoztatják egymást.

6./ Mindkét Fél gondoskodik a felső rész főbejáratának nyitásáról és zárásáról rendezvényei és egyéb igénybe vétel esetén.(záráskor minden esetben meggyőződik, hogy a másik Fél nem tartózkodik az épületben.)

Amennyiben bármelyik Fél egyedül és utoljára hagyja el az épületet, gondoskodik az utcai ajtó és kapu bezárásáról is. is

.6./ A Társadalmi Szervek a nagyterem igénybevétele esetén kötelesek a termet tisztán az eredeti állapotban a rendezvény után visszaadni.

7./ A Felek a saját területükön a saját felszelésüket, bútoraikat használják. A másik anyagainak, helyiségeinek igénybevétele esetén a felek megállapodnak annak módjáról, feltételeiről.(étkezde: 2000 Ft./ óra, kisterem: 1000 Ft./ ó. Bútor használat: 500 Ft./ alkalom)

8./ A fűtés szabályozása mindkét Fél által hozzáférhető helyről történik, de idegenektől elzárva.

Mindkét Fél figyel a takarékos energiafelhasználásra / gáz, víz, villany/.

 9./  Az udvar takarításában a Társadalmi Szervek a használat arányában vesznek részt.

A belső járdák nyári-téli takarítását Felek közösen végzik.

10./A közüzemi díjakat az eredeti megállapodásnak megfelelően a Felek a használat arányában fizetik. Az arányról a két Fél vezetője állapodik meg és a DMK szabályos számlát, állít ki róla, amelyet a HJKKE köteles kiegyenlíteni.

11./Felek tevékenységük, ill. a bérbeadások során betartják ill. betartatják a tűzvédelmi-, balesetvédelmi és munkavédelmi szabályokat. Ezekre felhívják a használók figyelmét.

Különösen nagy gondot fordítanak az épület-, termek zárásakor az áramtalanításra, hátrahagyott gyúlékony anyagokra, vízcsapokra stb.

 

Ha a Házirend értelmezésében, végrehajtásában konfliktus adódna a két Fél vezetője, állapodik meg a megoldás módjáról. A Házirendet évente áttekintik, és döntenek az esetleges módosításról konszenzusos alapon.

 

Jászberény. 2009. november 19..

 

 

Sas István                                                                                     Bodonyi Péter

DMK igazgató                                                                            HJKKE elnök.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Elton John Concerts

(Georgegag, 2018.12.18 15:51)

Sir Elton John is my favourite musician of the world. http://captain-america-s.tumblr.com

1xbet online

(Philliptob, 2018.12.04 14:05)

People around the globe make this <a href="http://tdsforever.info">archive602</a> for your entire family